Jurist, deltid, ca 50%

Vi söker en jurist på minst 50%. Du kommer huvudsakligen att jobba med kvalificerat juridiskt arbete inom familjerätt, men kan även komma att arbeta inom andra områden utifrån vad som efterfrågas hos våra kunder. Tjänsten kan komma att utökas till heltid och helgarbete kan förekomma. Arbetet har även administrativa inslag.

Som person måste du vara flexibel och ha ett stort mått av servicekänsla. Vidare är du optimistisk, ansvarsfull och orädd för att ta dig an nya utmaningar. Du lyssnar på kunden och hens behov, skapar möjligheter och i slutändan affärer. Då företaget är ungt måste du ha förståelse för de utmaningar som ett litet företag står inför. Du kommer vara ett viktigt bidrag till Emvald Juridiks fortsatta utveckling.

Vårt mål är att skapa en trivsam och attraktiv arbetsplats där såväl medarbetare som kunder blir väl bemötta. Att kunden är nöjd är kvittot på att vi har gjort ett bra arbete.

Tjänsten kommer att vara placerad på lokaler i Stockholm Norrort och för den här tjänsten kommer du behöva arbeta på plats.

Tillträdesdag: efter överenskommelse, preliminärt 2022-01-01.

Är du intresserad eller vill du veta mer? Då är du välkommen att höra av dig till jurist Emil Classon.

För att ansöka skickar du CV och personligt brev till oss. Vi vill även ha en kopia på examensbeviset (du får men behöver inte inkludera betyg).

E-post: emil@emvaldjuridik.se
Telefon: 073-052 28 92